למה לבשל בסיר לחץ?
בישול בסיר לחץ הוא תענוג אמיתי – ניצול הקידמה והטכנולוגיה לטובת נוחות, קלות ומהירות בבישול. והבונוס: אוכל שבושל בסיר לחץ טעים יותר ובריא יותר! להמשיך לקרוא "בישול בסיר לחץ: מהיר יותר, יעיל יותר, בריא יותר"
בישול בסיר לחץ הוא תענוג אמיתי – ניצול הקידמה והטכנולוגיה לטובת נוחות, קלות ומהירות בבישול. והבונוס: אוכל שבושל בסיר לחץ טעים יותר ובריא יותר! להמשיך לקרוא "בישול בסיר לחץ: מהיר יותר, יעיל יותר, בריא יותר"
יין אדום מתוק מחוזק, שעושה ניסים בתוך תבשילים! להמשיך לקרוא "יין קונדיטון – יין אדום מתוק"
אין סוף לדברים שאפשר לשדך אותה אליהם.. להמשיך לקרוא "גבינת פרמז'ן"
דומה לספגטי אבל יותר רחב ויותר שטוח,
כמו איטריות לא רחבות אבל עבות. להמשיך לקרוא "פסטה לינגוויני (Linguine)"
גם מתוק, גם מוכן, גם בריא!
אבל זה מתוק באופן משתלם: להמשיך לקרוא "חלבה – מתוק ובריא"
כל מילה מיותרת. למי שלא מכיר –
קחו 3 ימים להתרגל ואח"כ לא תפסיקו לאהוב. להמשיך לקרוא "טחינה זה גם טעים וגם בריא"
80 מ"ל כמות מרטיני אדום (מרטיני רוסו) להמשיך לקרוא "איך מכינים קוקטייל מרטיני אדום"