פסטה לינגוויני – Linguine!
דומה לספגטי אבל יותר רחב ויותר שטוח,
כמו איטריות לא רחבות אבל עבות.
משדרג כל מאכל – הולך נהדר עם ירקות מוקפצים.
לבשל בדיוק לפי ההוראות, לא דקה יותר!
מתאים במיוחד כאשר רוצים "להרגיש" יותר את הפסטה –
נהדר עם ירקות, מוקפץ סיני, או עגבניות צלויות.
תחליף מומלץ לנודל'ס ביצים –
הרבה יותר בריא, יותר טעים ואפילו זול מרוב הנודל'ס שנמכרים בארץ.
פסטה לינגוויני ממש נהדרת ולא יקרה שמצאתי ממש לאחרונה היא פסטה תוצרת איטליה של לה מוליסנה (La Molisana) – הלינגוויני זו פסטה מס. 6 (יש גם פסטות אחרות של אותה חברה).
זו פסטה טעימה במיוחד, לא דומה לפסטות אחרות שטעמתי בארץ.
הפסטה עשויה מקמח סמולינה מחיטת דורום.
מחיר כ- 8 שקלים לחבילה, או 3 חבילות ב- 18 שקלים.
כלומר מחיר סביר, לא מחיר של "פסטת יוקרה איטלקית" ..
היכנסו לראות – ירקות מוקפצים בנוסח סיני על לינגוויני
נ.ב.
כל הדברים שמופיעים במדור זה הם דברים שניסיתי, השתמשתי, אני מכירה ואני אוהבת.
אם יש לך דעה אחרת לגבי הדברים שבמדור או המלצות נוספות אשמח לשמוע את דעתך כאן למטה.