פורסם ב מוצרים מומלצים

גבינת פרמז'ן

גבינת פרמז'ן!

אין סוף לדברים שאפשר לשדך אותה אליהם..
אני מוסיפה אותה לכל פשטידה או לפסטה עם עגבניות צלויות בתנור..

כדאי להחזיק בבית חתיכת גבינה שלמה, וכל פעם שרוצים –
לחתוך ממנה את הכמות הדרושה ולגרר (לגרד..) בפומפיה עדינה (עם חורים קטנטנים).

פרמז'ן מגורר טרי אינו דומה בטעמו לפירורי פרמז'ן קנויים!

איך יודעים שהגבינה טובה?

הגבינה צריכה להיות בעלת צבע אחיד, ללא כתמים לבנים, וממש קשה – כך היא נשמרת יותר ומתגרדת בקלות. אם יש איזורים לבנים על הגבינה, במיוחד בקצוות, היא כנראה לא טריה.

אם הגבינה רכה ולחה יחסית, היא תתקלקל מהר יותר.

מבחינת הטעם,
יש גבינות בעלות טעם עז יותר ויש בעלות טעם מעודן.

בישראל (אני אפילו לא חולמת לדבר על גבינות פרמיז'ן באיטליה..) גבינת פרמז'נו של zanetti מתוצרת איטליה (ביבוא של וילי פוד) היא בעלת טעם טוב מאד לדעתי, ובעלת מירקם מספיק יבש וקשה, כך שהיא נשמרת זמן רב ומתגרדת בקלות.

טיפ: קל יותר לגרד גבינות כשהן ממש קרות.
כדאי להוציא אותן מהמקרר רק ברגע האחרון ומיד לגרר.

היכנסו לראות – פסטה עם רוטב עגבניות צלויות ופרמיז'ן

פסטה, עגבניות ופרמיז'ן


נ.ב.

כל הדברים שמופיעים במדור זה הם דברים שניסיתי, השתמשתי, אני מכירה ואני אוהבת.
אם יש לך דעה אחרת לגבי הדברים שבמדור או המלצות נוספות אשמח לשמוע את דעתך כאן למטה.

אהבתם?

תנו לנו כוכבים (חדש!)

דירוג ממוצע: 0 / 5. דירגו אותנו עד כה: 0

היו הראשונים לדרג!

אהבתם? שאלות? הצעות? כיתבו לי כאן: