סלט כרוב לבן עם חמוציות – שילוב מושלם של כרוב לבן, בצל ירוק, חמוציות אדומות, שקדים זהובים, ורוטב מיוחד יוצר מראה מרהיב טעם נפלא. כמה מרשים וטעים – ככה קל להכין!
מתכון לסלט כרוב לבן עם חמוציות ושקדים
סלט מנצח – מרכיבים פשוטים יוצרים שילוב מפתיע – טעים, מיוחד, ועם מראה מרהיב!
הסוד שמשדרג את הסלט הוא המאסז' לכרוב, שהופך אותו לנעים לאכילה אך עדיין קריספי וכך כל ביס מתפצפץ לו בפה בעושר של טעמים: מתוק-חמוץ-חריף, הכל ביחד..
ראו תמונות, שלב אחר שלב
איך מכינים
החומרים הדרושים
חומרים לסלט 1 כרוב לבן בינוני (במשקל ¼1 ק"ג) 10 בצלים ירוקים (כולל החלק הירוק) 1 כוס (170 גרם) חמוציות מיובשות ממותקות (לא מסוכרות) לרוטב ⅔ כוס (160 מ"ל) שמן חמניות או קנולה ⅓ כוס (80 מ"ל) מיץ לימון טרי ⅓ כוס (80 מ"ל) חומץ הדרים 8 שיני שום טרי כתוש היטב (4 כפיות) 7 כפות (75 גרם) סוכר דמררה ½1 כפית מלח גס גרוס ½ כפית פלפל לבן ¼ כפית פלפל שחור טרי גרוס להגשה 100 גרם (1 כוס) שקדים מולבנים פרוסים
אופן הכנה
לקרוא עוד על המתכון ליחצו:
סלט כרוב לבן עם חמוציות – ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
איך וכמה..
• זמן הכנה: 20 דקות
• הכמות במתכון: 8-10 מנות
• מומלץ לתת לסלט, ללא השקדים, לעמוד כחצי שעה (לא יותר)
• אפשר להכין כמה שעות מראש: שומרים כל מרכיב בנפרד בקופסא אטומה במקרר.
• מאחדים ומוסיפים רוטב כחצי שעה לפני הגשה. מוסיפים שקדים רגע לפני הגשה!
שני טיפים שיהפכו סלט סטנדרטי למדהים:
• להשקיע בשלב המסז' לכרוב
• להוסיף את השקדים (ממש) ברגע האחרון
תודה על המתכון הנהדר – למה אין גרסת הדפסה?
אנסה לחשוב על פיתרון, תודה על ההצעה..