פשטידת פסטה עם קישואים מהירה ומוצלחת – קלה, עדינה, נשמרת מעולה במקרר כמה ימים – תשובה טובה לשאלה הנצחית "יש משהו לאכול בבית הזה?" (בתשע בערב). אפשר להכין בסופ"ש ולאכול עד יום רביעי..
מתכון לפשטידה של פסטה עם קישואים ושמנת בתנור
פשטידה טעימה וקלה מאד להכנה, מאד עדינה ולא כבדה, עם קישואים, כרישה, וגבינת צ'דר. ניתן להשיג עכשיו בחנויות צ'דר כתומה או לבנה תוצרת אנגליה, במחיר ובאיכות טובים – אין צורך בכמות גדולה, 80-100 גרם יספיקו. לזה נוספת גבינת פרמיז'ן טובה, שמחזקת את הטעמים ויוצרת שיכבה קריספית מלמעלה.
ראו תמונות, שלב אחר שלב
איך מכינים
החומרים הדרושים
חומרים לפיירקס (תבנית אפייה) ממש גדול בפיירקס קטן שימו חצי מהכמויות במתכון לפסטה 500 גרם (חבילה) פסטה פטוצ'יני (אטריות) 5 ליטר מים 4 כפיות מלח בישול גס לירקות 4 כפות (¼ כוס) שמן זית לטיגון 3 קישואים עגולים 2 כרישות גדולות 1 בצל יבש 2 שיני שום 2 כפיות מלח בישול גס קומץ גרגרי פלפל שחור גרוס גס לחיבור 250 מ"ל (חבילה קטנה) שמנת מתוקה לבישול 80-70 גרם גבינת צ'דר* 50 גרם גבינת פרמיז'ן • אפשר לקנות צ'דר כתומה תוצרת אנגליה בחבילה אטומה
אופן הכנה
לקרוא עוד על המתכון ליחצו:
פסטה עם קישואים בתנור – ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
איך וכמה..
• זמן הכנה: 25 דקות
• זמן בתנור: 45 דקות
• הכמות במתכון: 12-14 מנות
• נשמר היטב 4-5 ימים במקרר