פורסם ב שאלות קצרות ותשובות מהירות

מה שמים בקציצות

שאלה:

מה שמים בקציצות

תשובה קצרה:

בשר טחון, ירק, ביצים, לחם או פירורי לחם, ותבלינים.

תשובה מפורטת:

כדאי להוסיף לבשר הטחון ירק – פטרוזיליה, שמיר או כוסברה,
וכן לחם או פירורי לחם, ביצה, מלח ופלפל.

אפשר להוסיף שום, בצל, וכרישה, ותבלינים כגון כמון, ואורגנו.

במקום לחם אפשר לשים פרורי לחם ולהפך – עם לחם
הקציצה רכה יותר, עם פרורי לחם הבשר דומיננטי יותר.

הסבר:

קציצות מבשר טחון ללא תוספות יהיו דחוסות, ופחות טעימות.
הלחם והירק מוסיפים אוריריות ורכות לקציצה וכמובן – טעם.

מתכון מתאים:

ראו מתכון לקציצות בשר בתנור
התערובת מתאימה גם לקציצות במחבת.

הערות:

אל תשימו יותר מדי תבלינים, מיותר מדי סוגים.


עוד באותו נושא:

אהבתם?

תנו לנו כוכבים (חדש!)

דירוג ממוצע: 5 / 5. דירגו אותנו עד כה: 1

היו הראשונים לדרג!

אהבתם? שאלות? הצעות? כיתבו לי כאן: