שאלה:
איזה בשר מתאים לקציצות
תשובה קצרה:
בשר טחון, רצוי טרי, כמו הודו אדום, בקר, צלעות.
תשובה מפורטת:
כדאי לערבב שני סוגים, בחלקים שווים: חצי הודו אדום טחון,
וחצי בקר טחון שמן יותר, כמו צלעות.
כדאי להשתמש בבשר טרי – הרבה יותר טעים.
כדאי לערבב בשר רזה כמו הודו עם בשר שמן, כמו צלעות.
כדאי לטחון בחנות פעם אחת ולא פעמיים, כדי שהבשר לא
יהפוך לדייסת גרבר.
הבשר הזה מתאים גם לקלופס (כיכר בשר שאופים בתנור – מיטלוף).
מתכון מתאים:
ראו מתכון לקציצות בשר בתנור
התערובת מתאימה גם לקציצות במחבת.
ראו מתכון לקלופס מדהים בניחוח איטלקי
הערות:
בשר טרי – לא בשר מיושן, ולא בשר קפוא שהופשר.