תפוחי אדמה וירקות אפויים בתנור ביין אדום מתוק ושמן זית. תפוחי אדמה זהובים, קרנצ'יים, וטובלים במתיקות עדינה ומענגת שמוסיף היין המיוחד. תוספת גורמה מרהיבה לארוחת שישי ברבע שעה עבודה
מתכון לתפוחי אדמה וירקות בתנור (אנטיפסטי)
מנה מהירה וממש קלה והתוצאה: מנת גורמה! והכל בעזרת יין אדום מתוק (יין קידוש) ושמן זית. הכי פשוט, הכי טעים, הכי יום שישי..
יין אדום מתוק מומלץ: יין קונדיטון, יין לקידוש במחיר נמוך ברמה של יין מחוזק איכותי
איך מכינים
החומרים הדרושים
חומרים לתבנית אפייה גדולה לתנור לירקות 6 תפוחי אדמה לבנים (תפו"א לאפייה) (כ- ¼1 ק"ג) 4 גזר 2 זוקיני ירוק 2 עגבניות חממה או 10 עגבניות שרי לרוטב ¼ כוס שמן זית (4 כפות) ⅓ כוס יין אדום לקידוש (יין אדום מתוק ישן) 2-3 ענפי רוזמרין טרי 1 כפית מלח בישול גס, כדאי טחון ½ כפית פלפל שחור טרי גרוס בנוסף גיליון נייר אפייה גדול (מתאים לתבנית)
אופן הכנה
ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
לקרוא עוד על המתכון ליחצו:
ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
איך וכמה..
• זמן הכנה: 20 דקות
• זמן בישול: שעה ורבע
• הכמות במתכון: 6-8 מנות
• מגישים מיד