פורסם ב שאלות קצרות ותשובות מהירות

כמה מלח שמים בקציצות

שאלה:

כמה מלח שמים בקציצות

תשובה קצרה:

כפית מלח אחת לכל ק"ג בשר טחון לקציצות.

תשובה מפורטת:

בתערובת מ- 1 ק"ג בשר טחון, בתוספת ירק
וקצת לחם או פירורי לחם, שמים כפית מלח אחת.

אם לא מוסיפים ירק ולחם לבשר הטחון –
מספיק 3/4 (שלושת רבעי) כפית מלח.

הסבר:

כמות המלח מתאימה לבשר כשר – שהוא מלוח יותר.

מתכון מתאים:

ראו מתכון לקציצות בשר בתנור
התערובת מתאימה גם לקציצות במחבת.

הערות:

כפית – הכוונה לכפית מדידה (נפח הכפית 5 מ"ל).


עוד באותו נושא:

אהבתם?

תנו לנו כוכבים (חדש!)

דירוג ממוצע: 3 / 5. דירגו אותנו עד כה: 2

היו הראשונים לדרג!

אהבתם? שאלות? הצעות? כיתבו לי כאן: