אצלנו כולם מתנפלים על החרוסת, כולל הילדים! ונדמה לי שכל מילה נוספת מיותרת.. (בונוס: לחרוסת שלנו דרושים רק 5 מרכיבים) מומלץ להכין יום קודם, ולשמור במקרר
מתכון לחרוסת לפסח (בנוסח ארמוזה)
לחרוסת שלנו דרושים רק 5 מרכיבים – כדאי שכולם יהיו טובים 🙂
ראו תמונות, שלב אחר שלב
איך מכינים
החומרים הדרושים
כמות קטנה: 12-16 מנות 220 גרם תמרים טריים (8 תמרים גדולים) 100 גרם צימוקים (רצוי גדולים) 50 גרם שקדים מולבנים טבעיים 50 גרם אגוזי מלך טבעיים 3-4 כפות יין אדום מתוק (כגון קונדיטון) כמות גדולה: 24-30 מנות 450 גרם תמרים טריים (16 תמרים גדולים) 200 גרם צימוקים (רצוי גדולים) 100 גרם שקדים מולבנים טבעיים 100 גרם אגוזי מלך טבעיים כ- ½ כוס יין אדום מתוק (כגון קונדיטון)
אופן הכנה
איך וכמה..
• כדאי להכין יום ואפילו יומיים קודם ולשמור במקרר בקופסא אטומה היטב
וואוווו איזה חרוסת טעימה וקלילה
תודה על המתכון המדהים
תודה, יעל, שמחתי 🙂
שלום, איפה הכמויות בבקשה…? תודה וחג שמח !
היי קרן, ליחצי על [טאב] חומרים. חג שמח!
התגובות הועברו לכאן מהאתר הישן (2013)