נשיקות מרנג משודרגות עם אגוזי פקאן קלויים. הנשיקה המושלמת נמסה בפה, כמו צמר גפן מתוק, והאגוזים מאזנים את המתיקות ומוסיפים טעם וקרנצ'יות.. קינוח פרווה אולטימטיבי
מתכון לנשיקות מרנג מופלאות עם אגוזי פקאן
נשיקות מרנג – אולי הקינוח הכי מהיר וקל שיש – הופכות עם שידרוג האגוזים לקינוח מעולה: אפשר להכין מראש, הילדים משתגעים על זה וגם המבוגרים אוהבים, זה קליל, ומתאים כקינוח לכל סוג ארוחה.
מומלץ מכל הלב לא לוותר על אגוזי הפקאן: הם בדיוק הדבר שהופך את הנשיקה, שהמתיקות שלה לעיתים קצת מוגזמת, לעוגיה של ממש, טעימה ומאד מיוחדת! הנשיקה המושלמת הזו נמסה בפה ואגוזי הפקאן הקלויים מוסיפים הפתעה..
♦ לאחר שהנשיקות התקררו לגמרי מכניסים מיד לקופסא אטומה (הלחות הורגת את הנשיקות. גם כשמגישים לאורחים, כדאי לא להשאיר זמן רב על השולחן).
איך מכינים
החומרים הדרושים
חומרים לכ- 30 נשיקות או למגש של 24 נשיקות די גדולות (שמונחות בצפיפות בתבנית תנור סטנדרטית גדולה) ועוד מגש קטן של 20 מיני נשיקות קצף הביצים 4 חלבונים L ¾ - 1 כוס סוכר לבן ¼ כפית קרם טרטר ¼ כפית תמצית ווניל משובחת ⅛ כפית מלח שולחן (חצי מ- ¼ כפית) לתוספת 60 גרם (½ כוס) אגוזי פקאן קלופים טבעיים (ללא מלח) אופציה להגשה בראש השנה ⅓ כוס דבש • כמות הסוכר לפי הטעם האישי. כאשר מגישים עם דבש, ¾ כוס סוכר מספיקה למתיקות נעימה. לעוגיות מתוקות מאד כדאי להשתמש בכוס סוכר.
אופן הכנה
ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
לקרוא עוד על המתכון ליחצו:
ליחצו לראות כל המתכון בתמונות, שלב אחר שלב ←
איך וכמה..
• זמן הכנה: 20 דקות
• זמן אפייה: ½2 – ½3 שעות
• הכמות במתכון: כ- 30 נשיקות
• נשמר היטב כשבוע בקופסא אטומה לגמרי
• כשר: קינוח פרווה מושלם וגם כשר לפסח
טיפים
• נשיקות שטוחות (כשלוחצים על הראש כדי ליצור גומה) שונות לגמרי בטעם שלהן מהנשיקות העגולות (שיוצרים בעזרת 2 כפות ולא נוגעים יותר). האחרונות אווריריות יותר.
• הנשיקות טעימות מאד גם כשהן חמות אבל הטעם שונה לגמרי מה"נשיקות" המוכרות..
טוויסט מעולה לארוחת החג של ראש השנה
בראש השנה הפכתי את נשיקות מרנג לקעריות קטנות, והוספתי לכל אחת חצי כפית דבש! ממש קערית דבש אישית.. פשוט וקל, מרשים וטעים. מומלץ להכין יום-יומיים קודם (את הדבש מוסיפים ממש לפני שמגישים לשולחן).