פורסם ב אורז, אירוח, פסח, צמחוני, ראש השנה

אורז עם פירות יבשים ואגוזים

אורז לבן ריחני עם פירות יבשים צבעוניים: משמשים כתומים, שזיפים שחורים, וחמוציות אדומות, ומקושט באגוזי פקאן קלויים. אורז טעים, צבעוני ומקסים על שולחן החג, והכי קל, פשוט ומהיר להכנה!


מתכון לאורז חגיגי עם פירות יבשים ואגוזים

האורז הבסמטי מתבשל עם הפירות היבשים וסופג את טעמם, וביחד עם אגוזי הפקאן הקלויים מתקבלים 3 מרקמים שונים: אורז רך, פירות יבשים נגיסים, ואגוזים קרנצ'יים.

מנה טעימה, מתאימה לנישנוש, וגם יפה וחגיגית לאירוח, שכולם (כולל הילדים) אוהבים.

כל המתכון בתמונות

איך מכינים

חומרים
הסבר קצר
הסבר מפורט
אביזרים
הערות
איך וכמה..

• זמן הכנה: 15 דקות
• הכנות לפני בישול: חצי שעה השריית אורז
• זמן בישול: 18 דקות + 10 דקות המתנה
• הכמות במתכון: 8-10 מנות
• נשמר היטב שלושה ימים בקופסא אטומה במקרר
• חימום: כדאי להוסיף מעט מים ולחמם במיקרוגל

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

CAPTCHA