פורסם ב אירוח, מתכונים לחג, סלטים, פסח, ראש השנה, שבועות

סלט כרוב לבן עם חמוציות ושקדים

סלט כרוב לבן עם חמוציות – שילוב מושלם של כרוב לבן, בצל ירוק, חמוציות אדומות, שקדים זהובים, ורוטב מיוחד יוצר מראה מרהיב טעם נפלא. כמה מרשים וטעים – ככה קל להכין!


מתכון לסלט כרוב לבן עם חמוציות ושקדים

סלט מנצח – מרכיבים פשוטים יוצרים שילוב מפתיע – טעים, מיוחד, ועם מראה מרהיב!

הסוד שמשדרג את הסלט הוא המאסז' לכרוב, שהופך אותו לנעים לאכילה אך עדיין קריספי וכך כל ביס מתפצפץ לו בפה בעושר של טעמים: מתוק-חמוץ-חריף, הכל ביחד..

כל המתכון בתמונות

איך מכינים

חומרים
הסבר קצר
הסבר מפורט
אביזרים
הערות
איך וכמה..

• זמן הכנה: 20 דקות
• הכמות במתכון: 8-10 מנות
• מומלץ לתת לסלט, ללא השקדים, לעמוד כחצי שעה (לא יותר)
• אפשר להכין כמה שעות מראש: שומרים כל מרכיב בנפרד בקופסא אטומה במקרר.
• מאחדים ומוסיפים רוטב כחצי שעה לפני הגשה. מוסיפים שקדים רגע לפני הגשה!

שני טיפים שיהפכו סלט סטנדרטי למדהים:

• להשקיע בשלב המסז' לכרוב
• להוסיף את השקדים (ממש) ברגע האחרון

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

CAPTCHA